Kindercentrum 2Giraffen van 2Samen

Op 21 juli 2014 ging het kindercentrum 2Giraffen open in ons nieuwe gebouw aan de Cederstraat in de Bomen- en Bloemenbuurt. 2Samen was nauw betrokken bij de ontwikkeling van het mooie gebouw en de uitdagende buitenruimte. Het centrum werkt net als onze school en Montessorischool Valkenbos vanuit het Montessori gedachtegoed en biedt kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang onder één dak.

Contactgegevens 2Samen

Het hoofdkantoor van Kinderopvang 2Samen is gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 70 in Den Haag. 2Samen is bereikbaar via telefoon: 070-3385500 of via e-mail: info@2samen.nl.

Meer informatie treft u op de website: www.2samen.nl.

Buitenschoolse opvang bij Kunst & Cultuur BSO Laura Dak

Het kindercentrum Laura Dak met een focus op kunst en cultuur verzorgt opvang voor de kinderen van de Valkenbosschool en CMS De Abeel in een prachtig karakteristiek en sfeervol pand aan de Acaciastraat 182. De BSO beschikt over een grote groepsruimte, een theaterzaal en een atelier. Via de openslaande deuren hebben wij toegang tot de uitdagende buitenspeeltuin. Bij kindercentrum Laura Dak zijn de kinderen even weg van school en kunnen ze zich ontspannen en vermaken in de diverse ruimtes. Wil je vrijblijvend eens langskomen met jouw zoon of dochter? Bel dan naar 088 750 95 60. We heten je van harte welkom!

Adresgegevens:

Laura Dak, kunst en cultuur BSO
Acaciastraat 182
2565 KJ Den Haag
Tel 088 750 95 60
Ieder kind leert het zelf te doen
Ieder kind leert leren voor het leven
Wat je aandacht geeft groeit
De ruimte om eigen keuzes te maken
Ieder kind bereikt zijn eigen top