Kerst en kippenvel

19 december 2017

Het kippenvel kregen we niet van de kou, maar wel van het zingen door de kinderen op het schoolplein. Op maandag zongen de midden- en bovenbouwleerlingen en op dinsdag alle kleuters. Hun gezichtjes te zien, en ook die van de trotse ouders, is elk jaar weer een genot! Woensdag zingt het onvolprezen ouderkoor; ze oefenden al menig avond in school. Of de leerkrachten nog van zich zullen laten horen is een goed bewaard geheim…

Leerlingen van de bovenbouw zamelen op allerlei manieren geld in voor de actie Serious Request. Ze maakten indrukwekkende kijkdozen waarin, tegen betaling uiteraard, gekeken mag worden. Ook verkochten ze in de vroege ochtend warme dranken en koekjes aan de ouders.

We gaan er nog een mooie week van maken met op donderdag het hoogtepunt met een kerstdiner en een viering waarin een Kerstpassie zal worden uitgevoerd door het Rembrandt Frerichs Trio met Klaartje van Veldhoven als sopraan en Sinan Vural als verteller. Ook zingen jongens van Het Haags Matrozenkoor mee. Het beloofd een mooie afsluiting te worden van de eerste helft van het schooljaar.

 

< Terug